Persoonlijke Begeleiding

Personal Training bij Life and Kicking
Is Personal Training niets voor jou maar wil je wel de professionele coaching van een Personal trainer? Probeer dan onze Small Group Personal Training!  Tijdens deze training sport je in een kleine groep waardoor de Personal Trainer goed rekening kan houden met jouw persoonlijke doelstellingen en je kan coachen om het maximale uit je training te halen. Doordat er een grote variatie van oefeningen wordt aangeboden, blijf je het plezier in sporten houden en krijgt je lichaam iedere training weer andere prikkels. De trainingen zijn kort en intensief, waardoor een enorme “afterburn” wordt gecreëerd. Na de les blijft je stofwisseling hoog, waardoor in rust je calorie verbruik hoog blijft.

Heeft u interesse om in een kleine groep aan Personal training te doen? Dan bieden wij de volgende Small Group trainingen aan:

  • CROSS HIIT  High Intensity Interval Training
  • Kettlebell HIIT
  • LXR Training

Er is de hele dag begeleiding van gecertificeerde instructeurs, die geen standaard lesvormen gebruiken maar hun eigen creativiteit inzetten, gestuurd op de groep of jou als individu. Daarbij biedt ons platform ‘Leefstijlclub’ je de mogelijkheid je eigen sportieve ontwikkelingen te volgen en meer te weten te komen over verantwoord bewegen, gezonde voeding en de werking van het lichaam.

Meld je aan voor een 7-Day Try Out 

Meld je nu aan voor de 7-Day Try Out en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Life and Kicking Fitness in Amsterdam IJburg is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness. Bij Life and Kicking Fitness ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een 7-Day Try Out.

Contact

Life and Kicking
Eva Besnyöstraat 29
1087 KR Amsterdam

020 - 416 19 22
LXR challenge

LXR challenge

Geplaatst op: 2019-04-05

Wil jij meedoen aan de LXR® challenge? Start op zondag 7 april 2019! Een stap in de goede richting naar een gezondere levensstijl. Make results, no excuses! Goede begeleiding van onze trainers/ personal coa...

Lees meer Meer nieuws
Lifestyle Changer programma

Lifestyle Changer programma

Geplaatst op: 2019-03-07

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.